Révi Lapulevél,

Üdvözöljük olvasóinkat! Talán nem az első újság, ám ez az ahol a valós hírekkel foglalkozunk, hiszen az utcákon nap, mint nap folyik az élet, a fogadókban összetűzések, az utcákon gyilkosságok, és egyéb támadások történnek. A városháza rejtett irodáiban folynak a tárgyalások. A lapulevél ezeket gyűjti össze és közli le hetente az izgalomra vágyó olvasóinknak. Az újság még jelenleg is keres írókat, ám a firessebb kiadványokat a Piactéren keresse!

Linkblog

Tivornyázó

A FOGADÓ, AMELY _SOSEM_ ADJA KI VENDÉGEIT A HATÓSÁGOKNAK!

Fűszerbolt

A DÖG-ZUG HATÁRÁN, EL SEM TÉVESZTHETI! NAGYTÉTELBEN RENDELŐKBEN KISZÁLLÍTÁSSAL!

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Gyilkossági kísérlet Kevin Slaad fogadójában

2007.07.09. 01:08 Rufus da Devil

Fényes nappal követett el gyilkossági kísérletet egy  férfi a KevInn fogadóban. A bennlévők, és a pultos elmondása szerint már a bejövetelkor is érdekesen viselkedett társával együtt. Az elkövető társa, aki vélhetően a cimborája is volt, egy székkel kezdett el dobálózni, s kitörtek kettő ablakot. Akkor azonban új belépők érkeztek, s úgy találták, azokat kéne ilyen-olyan módokon bosszantani, ám ekkor már enhyén ittasak lehettek, legalábbis az egyik imp eképp vélekedett. Áldozatuk egy fiatal nő volt, aki állítólag talpig zöldben volt, s eléggé mérgesnek látszott, így idális célponttá vált a kötekedő férfiaknak. Ismét repült egy szék, s széttörte KevInn egész italkészletét, köztük ritka, más városokból származó borokat és pezsgőket. A kár nagy. Ám ez még semmi! Az ideges nő nekilódult a férfinak, aki gyomorszájon rúgta, majd némi szóváltás után elvágta a  torkát. Az összesett, miközben spriccelt róla a vér, s ájultan terült el a földön, ám többen segítettek neki, s egy férfi állítólag valami gyógynövénnyel is kezelte, amitől jobban lett, és el tudták szállítani az ispotályba, hogy milyen fajta növénynek van ekkora hatalma, arra mi sem tudjuka választ?!
A lány állapotáról nincs hír, ám ismét felmerül a kérdés, mikor lesz vége ennek? Garázdaság, bűnözés, immáron gyilkolás is, fényes nappal...mi vár még ránk?!

Rufus da Devil (#111111)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hetilap.blog.hu/api/trackback/id/tr97114328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eronn 2007.07.10. 14:14:06

Tudtam én, hogy szerepelni fogunk! :)
Egyébként érdekes, hogy ha a lépcsőn felvittük a szobák egyikébe, az ispotályba jutottunk :D De segond.

Ejj-ejj...

Rufus da Devil 2007.07.12. 20:47:45

Mi sem tudhatunk mindent:P
Tudod az újság némely esetekben a pletykákra alapozik, s Márta néni sokat iszik mostanában:P:D
Elnézést minden Márta nénitőlX))

Xiltyn koma 2007.07.24. 19:32:22

Bezzeg az ilyen köznapi balhék mindig bekerülnek ide. :( Aki szépen gyilkol, arra meg fel sem figyelnek. ^^talán azért mert olyan szépen csinálja, hogy észre sem veszik, hogy ő volt? Nomindegy, nem lehet mindneki sztár. : )

Adelaida Swann 2007.07.25. 23:14:25

Így van...történetessen Azumo a drága cipelte szerencsétlent....dehát, tévedniberi dolog,..az igazat megvallva előfordulhat elfel, gnómmal....törpével...orkkal....
na de mindegy xDD
süti beállítások módosítása